Rödgrön regering de kommande åren

Jag kan inte påstå att jag är direkt insatt i politik eller följer det i min vardag. Jag brukar dock läsa på lite inför varje val så att jag kan ta ett beslut vad jag ska lägga min röst på utan att känna att jag inte har något kött på benen alls.

Det är väldigt lätt att döma någon annan efter sig själv, vilket får mig att undra hur många som faktiskt röstar i valet utan att läsa på. Jag känner att jag borde läsa mycket mer än vad jag gör och i år jämförde jag Socialdemokraterna mot Alliansen för att hitta det bästa valet, eller snarare bestämma mig för en sida.

Att det blev en rödgrön regering är något jag är ganska likgiltig till. Betala lite mer skatt känns helt okej om de används rätt, men något jag är rädd för skulle vara att RUT försvinner med tiden. Jag känner flera som fått jobb tack vare att fler hushåll använder sig av dessa tjänster. Det kan vara allt ifrån städning och fönsterputs till något annat som behövs fixas i hemmet.