Fynda snygga och billiga jultröjor nu

Hur långsiktigt tänkande är sunt att ha egentligen när det kommer till att fynda nya prylar? Är det okej att handla sina nya utemöbler på hösten eller jultröjan inför påsk?

Faktum är den att det är väldigt prisvänligt att vänta ut säsongen innan man slår till och handlar nya prylar. Fördelen är såklart att priset sänks när produkten reas ut men nackdelen är ju att produkten inte alls går att använda just nu. Eller den är i alla fall mindre lämpad.

I flera års tid har jag velat ha en ful jultröja till jul men jag är alltid sent på det och när man väl hittar någon butik som sålt jultröjor så har det ofta varit från UK eller USA. Ska man då behöva vänta minst 1-2 veckor ytterligare så är ju julen kanske över innan man får tröjan. Eller så är storleken Small/Medium slut så man kan inte köpa fast leveranstiderna hade varit okej.

När man nu snubblar över en kampanj som gäller just jultröjor på https://www.jultrojbutiken.se som är en svensk e-butik helt inriktad på att sälja fula jultröjor för herr, dam, barn och även hund så blir man minst sagt nyfiken.

Jag ska fundera ett par dagar till men kanske är det bäst att köpa sin nya jultröja redan nu så vet jag att jag har en till julen 2018. Annars kommer jag nog komma på det igen mellan Lucia och Julafton.