Nu har vi äntligen flyttat

flyttkartonger

Nu har vi äntligen flyttat klart – mitt i fotbolls VM och allt. Inte direkt något som gör min sambo speciellt hjälpsam om kvällarna 🙂

Det första han packade upp var TV:n, eller egentligen inte eftersom den faktiskt inte var nerpackad då vi inte hittade kartongen som vi var helt säkra på att vi hade sparat. Sedan installerade han TV:n så och satt i en timme och programmerade in kanaler och dylikt – allt för att vara redo till kvällen.

Men jag ska inte klaga då jag gärna kollar de bra matcherna jag också och han är väldigt duktig på att göra allt där jag tycker han ska göra, haha 😀

Nu hoppas jag att vi kommer i ordning och att jag kan få sköta bloggen lite bättre. Det finns så mycket möbler och inredningsdetaljer jag vill köpa och gärna berättar om.