Camping i Holland och Frankrike + Nya campingstolar

Mont-Saint-Michel

Det känns väldigt svenskt att campa, men ändå inte. Många har nog någon gång varit på en campingplats och bott i husvagn eller tält, men färre förmodligen haft det som någon årlig tradition.

Vi har sedan några år valt att campa på sommaren för att komma iväg från vardagen. Det har blivit ett komplement till att vara i mammas sommarstuga och vi gillar det starkt. Detta året hade vi dock tänkt att bege oss söderut strax efter midsommar. En tvåveckorsresa där vår första destination är kommer bli någon stans i Nederländerna och vårt andra stopp i Frankrike. Exakt var har vi ännu inte bestämt.

Vi behöver dock komplettera vår utrustning med nya campingstolar. Våra gamla har vi ärvt från mamma eftersom de sagt att de gjort sitt campande i livet och inte behöver dem. Campingstolarna är tyvärr dock inte i det bästa skicket efter att ha varit med ytterligare 3 år i vårt användande.

Jag har litet lite på nätet med utbudet av campingutrustning och då campingstolar känns begränsat. Tre månader går så fort också så det hade varit bra att vara ute i god tid så man inte står där en vecka innan och tänker ”Shit! Vi hade ju behövt nya campingstolar”.

Men det löser sig nog. Om vi inte kan sitta på några campingstolar så kan vi vika ihop campingbordet och lägga det på marken. Det lär ju dock bli ganska ostabilt om det inte är ett jämnt underlag.