Ny TV-bänk till vardagsrummet

Vi fick lite inspiration på ny TV-bänk när vi surfade runt och hittade tv-bänkar.se. Det hela ledde faktiskt till ett köp vilket sambon min tjat om så länge, men som vi båda vill ha.

Det gäller att ge och ta lite och han gillar stilrena möbler med futuristisk design. Även om jag är glad i stilrena möbler så är jag inte lika glad om tv-bänken ser ut att komma från ett avsnitt i Star Trek.

Jag fick dock ge efter då tv-bänken ovan inte bara ger extra förvaring som vi behöver utan även bra med plats åt Playstation 4, förstärkare, blu-ray och tv-boxen.

Som tur är kan man släcka ljuset så att skivan blir lite mer diskret och jag tror faktiskt att det kan bli riktigt snyggt.

Det som är värt att tänka på när man köper en TV-bänk som denna är att man inte kan hur stor TV som helst. Vår 55 tums Samsung TV kommer få plats men att gå mycket större går nog knappt, vilket gör att min sambos drömmar om en 70 tums TV i framtiden kommer dröja många år, eller så får han satsa på ett hemmabio-rum.