Investera i en gasolgrill till våren?

gasolgrill från Landmann

Grilla är gott och snart står våren här (Optimist) så jag har börjat titta lite på gasolgrillar. Jag har egentligen inget problem med att grilla mitt i vintern heller för det är så himla gott. Dessutom är det inte ovanligt att karré säljs billigare på vintern vilket gör det både gott och billigt att grilla det.

Jag var förr skeptisk till gasolgrill men börjar mer och mer inse fördelarna med att slippa jaga briketter och kol stup i kvarten. Så ofta man är helt säker på att man har kol hemma och köper mat att grilla för att sedan inse att man måste köra iväg och handla igen. Gasolgrillen gör det också lättare att komma igång då den snabbt blir varm vilket gör att det är lättare att få all mat klar samtidigt.

Jag har tittat lite på gasolgrillar från Landmann. Det känns som de är bra byggda och vad jag förstått har de flesta gett dem väldigt bra betyg också. Deras ena modell har också blivit en testvinnare men kostar hela 5000 kronor. Lite för dyrt för en grill kanske…

Jag ska fundera ett tag till men jag rekommenderar att kolla in gasolgrillar.nu för produkttips.