E-cigaretter gör en dålig vana bra?

När jag först fick höra om e-cigaretter och faktiskt se hur det fungerar i verkligheten blev jag imponerad. Aldrig tidigare har det funnits något som ger rökaren både nikotin och stimulans för vanan att flytta handen till munnen för ett bloss.

Nikotinplåster och nikotintuggummi har liksom inte riktigt varit en metod som fungerat för alla eftersom vanan att röka också måste brytas och inte bara nikotinsuget. En e-cigg (eller el-cigg ) ger precis detta, en stimulans för vanan att föra handen till munnen. Det klassiska exemplet att någon som precis slutat röka ofta finner att de tuggar på pennor och annat är inte taget ur luften direkt.

E-cigaretten gör det möjligt för dig att gå ut med kollegor på jobbet, precis som du alltid gjort, men nu kan du med ett par extra steg bakåt använda din el-cigg utan att lockas tillbaka in de gamla vanorna att röka vanliga cigaretter.

E-cigg sägs inte vara farligt mer än de få bieffekter som nikotinet kan ge för stunden. Den enda frågan jag ställer mig är om man någonsin blir av med vanan att röka på e-ciggen om det inte är farligt. Det förblir alltså endast en kostnadsfråga i slutändan.

Om du är rökare och vill prova på att använda e-cigg så kan du köpa detta på ecigg-kungen.se till ett bra pris. Ett startpaket kostar inte mer strax under 400 kronor i skrivande stund och då får du som namnet antyder på allting som du behöver för att prova på. Det skadar dock inte att köpa till lite olika ejuice som vätskan heter så du kan prova lite olika smaker.