Lagerhylla efter lagerhylla hela veckan

lagerhyllaMed nytt lager på jobb har det varit minst sagt kaotiskt att hitta varorna i röran. Orsaken är att vi inte hunnit bli klara med att resa alla lagerhyllor eller ens organisera dem så man hittar. Man lär sig ett visst system men dagen efter kan vissa varor befinna sig på andra sidan lagret.

Om det hade gått så hade det helt klart varit bäst att pausa verksamheten men det går inte så detta har varit en slitsam vecka där vi hjälpt till att resa en lagerhylla efter vart annat så fort vi har tid över och det känns som man inte gjort något annat.

Vi valde lagerhylla.se som leverantör och det är jag minst sagt glad över. Dels har det varit någorlunda enkelt att montera den typen av lagerhylla och dels känns kvaliteten på dem väldigt bra. Vad jag förstått har de varit väldigt prisvärda med flexibla och bra lösningar för oss. Det är väl tur det för denna vecka har varit jobbig och jag hade inte orkat en hel vecka till med detta. Nu är vi nästan klara och bör kunna börja organisera varor redan under måndagen så jag lär kunna återgå till mitt mindre stressade jobb och endast plocka varor för beställningar som inkommer.

Nu när jag läser det så låter det ganska gnälligt och att jag inte vanligtvis orkar jobba, men när man kombinerar konstant stress och fysiskt arbete (montera lagerhyllor) tillsammans med att plocka varor för beställningar som inte får bli fel så är det tufft, väldigt tufft. Det tar på krafterna om man säger så.

Nu är det helg och dags att vila ut 🙂